RockBOX - újra!

 

Tavaly egy, a hazai füleknek igencsak kedves csapat bontogatta szárnyait:

a RockBOX!

 

A 2012 óta létező, „vadonatúj” formáció gerincét a Turi család tagjai adják, akik régi ismerősei a mezőfalviaknak. Zenéjükkel nem először szórakoztatják a nagyérdeműt! A múlt évi Vigasságokon való fellépésük egyben premier is volt, hiszen először játszottak ilyen szereposztásban a közönség előtt: Somodi Zsolt (ének), Szakmány Károly (dobok), Turi János (basszusgitár/vokál), Turi Tamás (ritmusgitár), Turi Tibor (szólógitár/ének), Török Imre (szintetizátor/vokál).

Nagy sikert arattak! És nem csupán a lokálpatriotizmus okán. Idézzünk fel két internetes hozzászólást első koncertjüket követően:

„A RockBox premierje nagyot szólt. Remélem még sokszor kapnak lehetőséget Mezőfalván a fellépésre, az igény az meg van rá. Gratulálok, aki tud,az tud!”.

”A ROCKBOX nem előzenekar hanem élőzenekar! Nagyon is!”

Sőt Márok Csaba, polgármester is eképpen írt róluk a Vigasságok után megjelenő Én falum Mezőfalva című községi lapban: „Számomra - és a mezőfalviakkal beszélgetve mások számára is - igazi meglepetés volt a Rock Box előzenekar; sokaknak jobban tetszett, mint bármelyik zenekar a hétvégén. Kiválóan zenélt, jó hangulatot teremtett a helybéliekkel „teletűzdelt” formáció."

 

A csapat repertoárja rendkívül sokszínű, ám ha csak rajtuk múlna, a következő zenekarok terméseiből válogatnának: Bikini, P.Mobil, P.Box, Lord, Deák Bill Blues Band, Hobo, Tankcsapda, Beatrice, Republic…

 

A RockBOX hivatalos facebook-oldalán már szerepel a buli dátuma: itt.

 

Tehát: június 29-én, szombaton 22 óra 30 perctől

a Mezőfalvi Vigasságok színpadán:

a RockBOX!